Sammenslutningen af Danske Småøer
topbanner1.jpg

Turismeambassadør for Småøerne

 

Fra marts 2014 til juni 2015 havde Sammenslutningen af Danske Småøer ansat en Ø-turisme-ambassadør, Britta Leth, tidligere turistchef i Viborg Kommune, i projeket "27 småøer med store oplevelser. Etablering af turismeambassadør"

Hendes opgave har været  at øge salget hos småøernes turisme-virksomheder. Indsatsområderne var markedsføring, virksomhedsudvikling, kvalitetsudvikling og salg (business to business).

Turismeambassadøren har været med til at udvikle pakketure og andre produkter, der sælges via f.eks. bureauer, rejsearrangører og foreninger. En af hendes opgaver var også at øge ø-virksomhedernes kendskab til kunderne og efterspørgselssiden.

For at nå målet om mersalg har Britta Leth desuden samarbejdet med virksomhedsejerne om virksomhedsudvikling - blandt andet med det formål at forbedre den basiskvalitet, kunderne møder.  

Turismeambassadøren samarbejdede med virksomheder på seks øer: Endelave, Fejø, Mandø, Sejerø, Tunø og Aarø.

Britta forsatte som turismeambassadøær i et efterfølgende projekt: "De små øer - destinationer med kvalitet. Forretningsudvikling og mersalg i turistbranchen på småøerne”

Ved at følge nedenstående links kan man læse mere om det første projekt og turisme-ambassadørens aktiviteter i 2014-15:

Generelt om projektet og Ø-turismeambassadøren

Projektrapport med resumé og bilag

Virksomheder i projektet

Kendskabsture -eksempler

Markedsføringsmateriale

Virksomhedsindsatser 

Seminarer og Workshops


AKT banner_landd_m_overskrifter_V3


Projektet ”27 småøer med store oplevelser: Etablering af ø-turisme-ambassadør” er støtte med tilskud fra EU og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

 

Den 1. september 2015 starter et nyt turismeprojekt for småøerne: De små øer – destinationer med kvalitet. Efter 1. september 2015 kan Britta Leth træffes på tlf. 40 11 53 62 og mail  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.