Sammenslutningen af Danske Småøer
topbanner1.jpg

Artikler

Lasse og Mathilde ø-hopper i 2014

I 2013 besøgte den musikalske duo flere af småøerne. Her følger et udpluk af øboernes oplevelser.

Fra Hjarnø: ”På en sommeraften som kun findes i Danmark med smuk blå og klar himmel, en behagelig brise, kornet modent spiste 150 sommerglade mennesker udendørs med udsigt til Horsens fjord inden koncerten gik i gang. Kl. 20 gik Lasse og Mathilde på scenen i Hjarnø Forsamlingshus til stor glæde for de fremmødte. Der var fællessang, gode historier og rigtig dejlig folkemusik. Både øboer og tilrejsende havde en fantastisk aften i en god stemning med rørende musik.”

Fra Venø: ”Det blev en sommeroplevelse af de rigtig gode, da ca. 80 spisende og senere yderligere 40 venøboere og turister var til koncert med den kendte duo Lasse og Mathilde i teltet på havnen. Lasse og Mathilde gav kendte og mindre kendte numre for en udsolgt koncert. Vi kan roligt konstatere, at de er ”still going strong”.”

Fra Aarø: ”Det var en uforglemmelig aften og vi blev en oplevelse rigere, da Lasse og Mathilde var på besøg på Brummers Gaard i sommers. Vejret kunne ikke blive bedre og de godt 180 deltagere nød en super aften med mad og drikke. Fantastisk stemning og underholdning i særklasse med både nye og kendte sange og gode fortællinger til stor underholdning for publikum. ”

Har I lyst til at få besøg af Lasse og Mathilde på jeres ø, så er chancen der igen i 2014, hvor de fortsætter deres ø-hop-turné. Kontakt Mathilde Bondo på tlf. 23 23 58 50 eller email Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. "> Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 LogM ven

Alle ved hvordan Lasse & Mathilde ser ud. Her er et billede publikum og den gode stemning på Venø